Küçükçekmece Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Hedef kitlemizdeki özel yetenekli öğrencilerden ilimizin, ülkemizin ve dünyanın sorunlarına çözüm üretecek, geleceğe yön verecek liderler yetiştirmek, evrensel ve ulusal değerleri benimseyen, ülke ve dünya çapında isim yapacak bilim ve sanat insanları yetiştirmek.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Vatanını ve ulusunu seven, Türk milletine yakışır değerlerle donatılmış; sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma, bilgi teknolojilerini kullanabilen, bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Matematik Türkiye 1. Liği

Saatler: 15.20-19.45
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Yok
Sportif Etkinlikler: Yeni açılan kurum.
Bilimsel Etkinlikler: Yeni açılan kurum.
Proje Çalışmaları: E-Twinning, TÜBİTAK
Kontenjan Bilgileri: Yeni açılan kurum.

WEB - https://kucukcekmecebilsem.meb.k12.tr

Adres - ATAKENT MAH. 241 SK. KÜÇÜKÇEKMECE BİLİM SANAT MERKEZİ BLOK NO 15 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - STARCITY AVM KÖPRÜSÜNÜN SEFAKÖY-ESKİ NURSU OTO PAZARI TARAFINDADIR.

Ulaşım 25,3 km 5,9 kmMETROBÜS, İETT, MİNİBÜS ve ÖZEL İMKANLAR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 25,3 km 5,9 km